18 Jan 2018

PRIMA MARKETING TRAVELER'S JOURNAL - SOPHIE UNBOXING & REVIEW



hola everybody!
i'm so so excited nak update blog kali ini sebab inilah entri pertama hanah untuk tahun 2018! wohoo!
rasanya  tak terlalu lewat (kot) untuk hanah ucapkan selamat tahun baru buat pembaca blog hanah ini. tahun baru , semangat baru! chaiyok semua! >.<

bagi seorang planner addict, tahun baru ni memang excited lain maciam sikit. memasing semangat nak cari planner baru. huhu. walaupun ada sesetengahnya planner lama belum habis guna dan masih ada yang belum terusik lagi. ehem! siapalah tu. 😂

19 Dec 2017

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | NOVEMBER '17


hola eblibadi! i got another tps kit unboxing to share with you guys~
kali ini hanah nak share untuk bulan november punya so, brace yourself please.. this gonna be suuuuper long, as usual. hiks 😁

13 Dec 2017

2018 PURDY PLANNER REVIEW & WALKTHROUGH


hai hai hai. siapa dekat sini yang excited nak tahun baru, angkat tangan! diam tak diam, lagi beberapa hari je kan kita nak sambut kedatangan tahun baru, tahun dua ribu lapan belas.

6 Dec 2017

FOCALLURE COSMETICS HAUL ❤


hey there!

kali ini hanah nak kongsi dengan awak semua my recent purchases dari shopee. no, i'm not promoting (lagi) shopee tapi entahlah. memang banyak benda best kot yang boleh awak jumpa dekat shopee. hiks.

awak pernah dengar tentang FOCALLURE COSMETICS? mesti ramai yang tak kan. okayh, ini pun kali pertama hanah dengar dan kali pertama juga jadi pengguna produk  FOCALLURE ni. tahu tentang kewujudan  focallure pun bila tengok instastory kawan di instagram yang beritahu dia ada beli eyeshadow palette for RM17 ONLY! WHATTTT?! 😲