18 Nov 2017

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | OCTOBER '17


hola amigos!

setelah bersemayam beberapa purnama. akhirnya fhwl buat kemunculan semula. eh apa engko ingat artis kepop je boleh buat comeback? haha 😂

i'm sooo sooo excited dengan apa yang nak dikongsi kali ini. as can you see on my title, i'm finally subscribing back on the planner society (TPS) kit! hooray cause my money will be fly fly away again! 😂 bagi yang baca blog hanah ni mesti perasan hanah dah lama tak kongsi tps unboxing post dekat blog ni kan? sebenarnya hanah unsubscribe tps kit empat bulan yang lepas. means, kit terakhir yang hanah terima adalah kit bulan june.  tapi untuk kit bulan october, hanah subscribe semula! hahaha. kenapa?

20 Sep 2017

PLANNER & STATIONARY HAUL




hola, amigo!

sebelum awak teruskan membaca ingin hanah ingatkan bahawa post kali ini agak panjang, so brace yourself, pergi buat apa yang patut dulu sebelum teruskan membaca.. or go grab some snacks or cup of hot chocolate dulu agar pembacaan awak  lebih tenang dan santai. hiks

13 Sep 2017

REVIEW | LIZLY WHAT A LOVELY PALETTE


selain eyeliner, eyeshadow adalah benda paling jarang hanah guna bila makeup. sebab, tak pandai guna plus rasa muka jadi pelik bila pakai eyeshadow ni.😔 tapi, sejak hanah cuba lovely palette dari lizly, hanah tiba tiba rasa konfiden (sikit) nak tepek eyeshadow dekat mata. haha 🙈

2 Sep 2017

NAK PUTIH? CUBA CARI PUTIHTALK!


kulit yang putih gebu memang jadi idaman setiap orang perempuan kan?

tengok jelah sekarang ni, dekat malaysia beratus ratus jenis produk untuk cerahkan kulit ada dipasaran, jenis tablet, kapsul, minum, suntik, you name it. nak cantik nak putih tu tak salah, tapi jangan obses sangat sampai abaikan kesihatan diri tau! kena tahu produk yang digunakan tu selamat digunakan ke tidak, ada kkm ke tidak, jangan nampak iklan beritahu dalam satu malam saja dah boleh putih, awak dah tak kisah benda yang lain. hmm.. malas lah nak tulis panjang panjang, semua dah besar panjang kan? pandai pandailah ya. hihi ☺

btw, dalam entri kali ini, hanah nak share dengan awak satu website. bagi yang obses nak putih, hanah highly recommend untuk awak terjah website ni. its called : PUTIHTALK