17 Feb 2018

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | JANUARY '18



hola amigo!
hari ini hanah nak share lagi dengan awak semua another tps kit unboxing. untuk kali ini hanah nak unbox kit bulan januari yang lepas. mungkin ada yang tertanya tanya kenapa tak ada unbox untuk kit bulan december 2017 kan? hehe. actually, got some problems dengan gambar yang hanah capture tu dan terus tak ada mood nak share. 😔  tapi bagi yang follow instagram tps, mesti tahu yang kit bulan disember lalu memang lain dari kit kit yang subscribers tps pernah dapat.


18 Jan 2018

PRIMA MARKETING TRAVELER'S JOURNAL - SOPHIE UNBOXING & REVIEW



hola everybody!
i'm so so excited nak update blog kali ini sebab inilah entri pertama hanah untuk tahun 2018! wohoo!
rasanya  tak terlalu lewat (kot) untuk hanah ucapkan selamat tahun baru buat pembaca blog hanah ini. tahun baru , semangat baru! chaiyok semua! >.<

bagi seorang planner addict, tahun baru ni memang excited lain maciam sikit. memasing semangat nak cari planner baru. huhu. walaupun ada sesetengahnya planner lama belum habis guna dan masih ada yang belum terusik lagi. ehem! siapalah tu. 😂

19 Dec 2017

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | NOVEMBER '17


hola eblibadi! i got another tps kit unboxing to share with you guys~
kali ini hanah nak share untuk bulan november punya so, brace yourself please.. this gonna be suuuuper long, as usual. hiks 😁

13 Dec 2017

2018 PURDY PLANNER REVIEW & WALKTHROUGH


hai hai hai. siapa dekat sini yang excited nak tahun baru, angkat tangan! diam tak diam, lagi beberapa hari je kan kita nak sambut kedatangan tahun baru, tahun dua ribu lapan belas.