13 Sep 2017

REVIEW | LIZLY WHAT A LOVELY PALETTE


selain eyeliner, eyeshadow adalah benda paling jarang hanah guna bila makeup. sebab, tak pandai guna plus rasa muka jadi pelik bila pakai eyeshadow ni.😔 tapi, sejak hanah cuba lovely palette dari lizly, hanah tiba tiba rasa konfiden (sikit) nak tepek eyeshadow dekat mata. haha 🙈

2 Sep 2017

NAK PUTIH? CUBA CARI PUTIHTALK!


kulit yang putih gebu memang jadi idaman setiap orang perempuan kan?

tengok jelah sekarang ni, dekat malaysia beratus ratus jenis produk untuk cerahkan kulit ada dipasaran, jenis tablet, kapsul, minum, suntik, you name it. nak cantik nak putih tu tak salah, tapi jangan obses sangat sampai abaikan kesihatan diri tau! kena tahu produk yang digunakan tu selamat digunakan ke tidak, ada kkm ke tidak, jangan nampak iklan beritahu dalam satu malam saja dah boleh putih, awak dah tak kisah benda yang lain. hmm.. malas lah nak tulis panjang panjang, semua dah besar panjang kan? pandai pandailah ya. hihi ☺

btw, dalam entri kali ini, hanah nak share dengan awak satu website. bagi yang obses nak putih, hanah highly recommend untuk awak terjah website ni. its called : PUTIHTALK

28 Jul 2017

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | JUNE '17

 

hey there!
i know it's kinda late kalau hanah nak share what's in june tps kit tapi tak kira! hanah nak share juga dekat blog ni. 😁 hehehe.


15 Jul 2017

LIFEBUUK PHOTOBOOK REVIEW


hello there! welcome back to my blog. a blog that allllllways on hiatus. hehe. diam tak diam, hari ini dah masuk raya yang ke dua puluh satu kan?! fuhh! cepat betul masa berlalu. so how's your raya guys.. mesti banyak jemputan open house sekarang ni kan? best tu! ☺