28 Jul 2017

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | JUNE '17

 

hey there!
i know it's kinda late kalau hanah nak share what's in june tps kit tapi tak kira! hanah nak share juga dekat blog ni. 😁 hehehe.


15 Jul 2017

LIFEBUUK PHOTOBOOK REVIEW


hello there! welcome back to my blog. a blog that allllllways on hiatus. hehe. diam tak diam, hari ini dah masuk raya yang ke dua puluh satu kan?! fuhh! cepat betul masa berlalu. so how's your raya guys.. mesti banyak jemputan open house sekarang ni kan? best tu! ☺

10 Jun 2017

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | MAY '17


another unboxing post untuk hari ini! kali ini hanah nak share the planner society kit untuk bulan may pula! wee~ sebenarnya may tps kit hanah sampai pada waktu yang sama dengan pocket tn by the buku girl tu. excited betul bila unbox my most awaited parcel pada masa yang sama.

LEATHERDORI BY THE BUKU GIRL REVIEW


selamat pagi semua!

lately hanah tersangat sangat obses dengan travelers notebook (tn). planner biasa sekarang hanah pandang sebelah mata je. 😂 don't know why hanah rasa tn ni lebih memudahkan berbanding planner a5 dan a6 tu. of course main feature yang hanah paling suka pada tn ialah saiznya. kecil dan senang sangat nak bawak kemana mana. dan boleh dikatakan hampir setiap hari tengok instagram dan youtube just nak tengok video flip through dari planner addicts. seriously rasa happy tengok diorang decorate tn yang comel dan kecil (but chunky).